Dierenkliniek Middenwaard

Dierenkliniek

ONS TEAM

Onze vakbekwame en enthousiaste medewerkers stellen zich graag aan u voor:

Kaija Timmer

RECEPTIONISTE

Goedemorgen, Dierenkliniek Middenwaard, met Kaija’. Zo kunt u mij bijna dagelijks aan de telefoon krijgen. Sinds mei 2009 werk ik als baliemedewerkster/receptioniste bij Dierenkliniek Middenwaard. Na jarenlang met mijn beestenspul hier klant te zijn geweest, werd ik gevraagd om het team te komen versterken. Ik doe dit met veel plezier. Ik vind het contact met mensen en dieren erg leuk. Tot ziens bij ons in de praktijk.

Marri van Bentem

PARAVETERINAIR

Ik werk sinds 1986 bij Dierenkliniek Middenwaard en ik ga nog steeds met veel plezier naar mijn werk. Dit komt omdat ik een heel afwisselend takenpakket heb: als paraveterinair doe ik natuurlijk alle voorkomende werkzaamheden, het leuke daarvan vind ik het contact met mens én dier.

Kim van der Schans

PARAVETERINAIR

Michelle van den Nieuwboer

PARAVETERINAIR

Doeke Walstra

Paardendierenarts

Ik ben bij de kliniek in Middenwaard terechtgekomen in 2002. In de loop van de jaren ben ik me steeds meer gaan toeleggen op de geneeskunde van het paard, zoals het onder kliniekomstandigheden van het behandelen van paarden. Als ik niet in de paardenkliniek ben, ben ik te vinden in de Middenwaard, waar ik mij samen met Stephanie bezighoud met managementzaken

Stephanie Baldée

Dierenarts

Ik werk sinds 2000 bij dierenkliniek Middenwaard. Na een jaar fulltime in de paarden gezeten te hebben houd ik me nu exclusief bezig met gezelschapsdieren. Naast het managen van de praktijk, wat ik samen met mijn man doe, heb ik drie jonge kinderen die mijn aandacht vragen. De paarden blijven trekken: thuis staat een KWPN-merrie die in de toekomst voor hopelijk mooie veulentjes gaat zorgen.

Marjolein Godijn

Dierenarts

Amber van Heezen

Dierenarts