Dierenkliniek

Onze vakbekwame en enthousiaste medewerkers stellen zich graag aan u voor:

Kaija-Timmer

Receptioniste

Kaija Timmer – Baliemedewerkster en receptioniste‘

Goedemorgen, Dierenkliniek Middenwaard, met Kaija’. Zo kunt u mij bijna dagelijks aan de telefoon krijgen. Sinds mei 2009 werk ik als baliemedewerkster/receptioniste bij Dierenkliniek Middenwaard. Na jarenlang met mijn beestenspul hier klant te zijn geweest, werd ik gevraagd om het team te komen versterken. Ik doe dit met veel plezier. Ik vind het contact met mensen en dieren erg leuk. Tot ziens bij ons in de praktijk.

-Ellen-Huibers

Paraveterinair

Ellen Huiberts – Paraveterinair gezelschapsdieren

Ik ben al heel lang dierenartsassistente. Zelf heb ik 5 katten en 2 honden en een papegaai. Een huis zonder dieren kan ik mij niet voorstellen. Het werk in de praktijk is ontzettend leuk, veel afwisseling, geen dag is hetzelfde. Soms zijn er ook verdrietige dingen, maar het geeft een goed gevoel dat je alles hebt gedaan en een dier niet verder hoeft te lijden. Daarnaast ben ik huisdierengedragsadviseur. Het is leuk dat er tegenwoordig zoveel aandacht aan gedrag van honden en katten wordt besteed. Er is een groot verschil met vroeger: je ziet nu dat met het belonen van positief gedrag er hele leuke resultaten zijn te bereiken. De hond kan echt denken! Kortom ons beroep van paraveterinair blijft in alle opzichten een uitdaging.

Marielle-Hof

Marielle Hof – Paraveterinair gezelschapsdieren en paard / voedingsconsulente gezelschapsdieren

Ik werk sinds 2003 in Dierenkliniek Middenwaard. Ik heb de opleiding paraveterinair gevolgd bij de L.O.I.; voor mijn stage ben ik hier gekomen en nooit meer weggegaan. Het jaar erop haalde ik mijn diploma. Nu blijf ik op de hoogte met alle nascholingen die ons aangeboden worden. Ik heb veel verschillende werkzaamheden, daardoor blijft het leuk en afwisselend. Ook heb ik sinds juni 2007 elke woensdagmiddag mijn eigen spreekuur. Dit spreekuur is bedoeld is voor pups, gebitscontroles, gewichtscontroles en gewrichtscontroles. Het werken met mensen en dieren vind ik een leuke combinatie en hoop het nog lang met veel plezier te doen.

Marri-van-Bentem

Marri van Bentem – paraveterinair gezelschapsdieren

Ik werk sinds 1986 bij Dierenkliniek Middenwaard en ik ga nog steeds met veel plezier naar mijn werk. Dit komt omdat ik een heel afwisselend takenpakket heb: als paraveterinair doe ik natuurlijk alle voorkomende werkzaamheden, het leuke daarvan vind ik het contact met mens én dier.

Doeke-Walstra

Doeke Walstra – Erkend paardendierenarts

Ik ben bij de kliniek in Middenwaard terechtgekomen in 2002. In de loop van de jaren ben ik me steeds meer gaan toeleggen op de geneeskunde van het paard, zoals het onder kliniekomstandigheden van het behandelen van paarden. Als ik niet in de paardenkliniek ben, ben ik te vinden in de Middenwaard, waar ik mij samen met Stephanie bezighoud met managementzaken


Stephanie-Baldee

Dierenarts

Stephanie Baldée – Gezelschapsdierenarts

Ik werk sinds 2000 bij dierenkliniek Middenwaard. Na een jaar fulltime in de paarden gezeten te hebben houd ik me nu exclusief bezig met gezelschapsdieren. Naast het managen van de praktijk, wat ik samen met mijn man doe, heb ik drie jonge kinderen die mijn aandacht vragen. De paarden blijven trekken: thuis staat een KWPN-merrie die in de toekomst voor hopelijk mooie veulentjes gaat zorgen.

Tosca-van-Hengel

Tosca van Hengel – Gezelschapsdierenarts

Ik ben als geboren Brabander uiteindelijk in 2012 in Noord-Holland terecht gekomen. Sindsdien werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek Middenwaard, een kliniek met een ervaren en gezellig team waar de patiënt en goede diergeneeskunde centraal staan. Ik heb een grote interesse voor konijnen en knaagdieren. In deze kliniek krijg ik de kans hier veel nascholingen over te volgen. Zo krijgen ook deze kleine beestjes de zorg die ze verdienen! Bij ons thuis lopen twee konijnen (Kees en Saar) rond, die beiden op straat gevonden zijn en geen thuis meer hadden.

MAAK NU UW AFSPRAAK